Lagos hundhjälp - hundens bästa i fokus

Jag som driver Lagos Hundhjälp heter Josefin och är utbildad och diplomerad hunddagisföreståndare och hundbeteendevetare. Jag har många års erfarenhet av hundar genom: 1) egna hundar som alla varit omplaceringar, 2) ca. 3 månaders genomförd praktik på hunddagis och hundpensionat, 3) varit jourhem åt Hundar Utan Hem, samt erfarenheten jag får dagligen med att jobba som hunddagisföreståndare bland annat.

Jag använder inte bestraffningar, vare sig på mina egna eller andras hundar. Mitt mål är att hela tiden utvecklas och lära mig mer, jag har varit på föreläsningar om hund och gått ett par mini-kurser om bland annat stress hos hund och hundar i flock, hur man sätter ihop hundar m.m.

Jag har alltid velat arbeta med djur, samt ha mitt egna företag, men att arbeta med just hundar kom senare i livet. Det började med att jag adopterade först en gatuhund från Irland, senare en till från Rumänien. Där växte mitt stora hundintresse fram. Det var ingen lätt väg att ta, men det har varit otroligt givande och lärorikt. 

”Genom belöningsbaserad träning, och möjlighet för hundarna att uttrycka sig och få ur sig känslor, så skapar vi harmoniska hundar”.

Lagos hundhjälp. Hunddagis och hundpensionat i Jönköpingsområdet, Småland

Med den erfarenheten känner jag mig trygg med att arbeta med hundar så som jag gör nu.

Jag och min sambo har 3 egna hundar. En gammal corgi-tant som sambon haft sedan valp, och två omplaceringar som är en ung tollare och en chihuahua. Här eftersträvas det harmoni och lugn, och att få hundarna att känna sig trygga. Genom belöningsbaserad träning, och möjlighet för hundarna att uttrycka sig och få ur sig känslor så skapar vi harmoniska hundar.

Att straffa hundar eller ställa för höga krav på uppförande skapar inte lugn, utan rädsla för att synas.

Lagos Hundhjälp är försäkrad med Pet Business Insurance – för hunddagis och hundpensionat. En trygghet för alla parter om olyckan skulle vara framme.

Rulla till toppen